Gebakken Lucht

Blog, presentaties

ondertitel: klei*n*kussentje.

Tijdens het pinksterweekend, nodigden we jullie uit om naar “Thuis met Pinksteren” te komen. Op afspraak kwamen 65 bezoekers. Dat overtrof onze verwachtingen! Niet iedereen was in de gelegenheid om te komen. Er lijkt interesse voor een tweede mogelijkheid om de expositie (nogmaals) te bezoeken, daarom hebben we besloten om de expositie nog één weekend open te stellen: 4 en 5 juli 2020.

Pinksteren is voorbij, maar onze mini kunstwerkjes zijn een groot succes. Daarom hebben we gekozen voor: “Gebakken Lucht” en de ondertitel: klei*n*kussentje.

Inmiddels is onze bewegingsvrijheid weer wat verder versoepeld en (onder voorbehoud) mogen er vanaf 1 juli weer evenementen tot 100 mensen worden georganiseerd, bovendien vindt de presentatie “thuis” plaats.

Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt voor een bepaald tijdslot. We waarderen het wel enorm als jullie ons laten weten dat je komt, zodat we de regels van het RIVM samen naleven.

Wil je komen? Laat het ons gerust weten en neem contact met ons op.

Wat kun je verwachten?

Yvette Jongen is te gast! Ze maakt porseleinen objecten, ik vind ze echt fantastisch en ik ben trots en blij dat ze heeft toegezegd om bij mij thuis te gast te zijn tijdens de Pinksterdagen. Tekenen met ijzer in combinatie met wegwerpmateriaal in porselein. Dat belooft wat.

 

“gebakken lucht” of “klei*n*kussentje” Samen met Yvette heb ik 50 kleine ludieke doosjes gemaakt met daarin een werkje van Yvette en een werkje van mij. Per doosje kosten ze € 10. De inhoud is hetzelfde, je kunt wel kiezen uit twee titels: “gebakken lucht” of “klei*n*kussentje”. Zie foto hierboven voor een voorbeeld.

 

“minstens tachtig rondjes”
Een installatie die ik in 2018 realiseerde met Maarten van den Berg, wordt weer gepresenteerd. Selena Waas maakte een prachtige video, waarin zij in gebarentaal het Maartens’ gedicht, “minstens tachtig rondjes”, uitbeeldt.

Ruimte door Waeyen
Het boek is al een tijdje klaar en ligt uiteraard klaar om bekeken en verkocht (eventueel gesigneerd) te worden. Aanbieding, special edities, boek en kunstwerkje in unieke doos, nog 9 van de 10 beschikbaar.

Dorst
De koffie, de thee, een glaasje water dan wel fris en/of een wijntje staan klaar.

Ondanks de aanhoudende bijzondere omstandigheden, hopen wij dat het mooie dagen worden en verheugen we ons om jullie weer te zien. 

Groetjes Yvette en Natascha

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.