Terugblik installatie Natuurhistorisch Museum Maastricht

Blog, Installaties, Openbare ruimte, Tekenen

Duits en Engels vertaling installatie Natuurhistorisch Museum

Voor de kunsttour 2006 in Maastricht heb ik een installatie gemaakt. Ik had de tuin van het Natuurhistorisch Museum ter beschikking. De ommuurde tuin heeft prachtige openingen die de museumtuin verbindt met haar omgeving.

File_063 File_60 DSC00855 DSC00848   

Ik heb hier gewerkt met vormen die doen denken aan vissen, vlinders, fossielen, bloemen en waterdruppels. Als verwijzing naar de locatie. Ik heb de tuin nog sterker met de buitenwereld verbonden door tekeningen te maken die je kunt bekijken vanuit de tuin, maar ook vanaf de straat.

File_059 pres 001 File_064 File_061

De achtergrond is heel verschillend, waardoor je blik door die bril weer anders is. Ook het weer verandert de werken en hun omgeving voortdurend. Soms verdwijnt het werk helemaal en een andere keer komt er ineens weer een tekening te voorschijn.

Naast het “figuratieve tekeningen” presenteerde ik ook onderstaande werken.

File_057 File_056 File_055 DSC00846

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.