ruimte door waeyen

publicaties

Boek ‘ruimte door waeyen’ – Natascha Waeyen

Het full-colour boek (25 x 25 cm.) vertelt 120 pagina’s lang over 25 jaar werken. Jos Wachelder is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en de vormgeving. Annelies Hendrikx schreef de openingstekst. Govert Derix schreef een essay voor het boek. Jullie begrijpen dat ik in mijn nopjes ben!

Om jullie ook nieuwsgierig te maken, geef ik niet allen de cover en de titel ‘ruimte door waeyen’ prijs, maar ook een paar regels uit de teksten van de schrijvers die wat te raden overlaten.  

Annelies Hendrikx

“Het resultaat van 25 jaar professioneel en hartstochtelijk gepriegel met ijzerdraad en volièregaas.”

Govert Derix

“Sinds ik in de tuin van het Wolfshuis het huis van Natascha Waeyen zag staan, woont dat huis een beetje in mij. En toen Natascha me vroeg mij wat meer in haar werk te verdiepen, vroeg ik me af wat er gebeurt als je vanuit dat doorwaaibare huis van ijzerdraad naar haar werk kijkt.”

“Mijn eerste opzet was om de lezer en bezoeker in dit essay enkele ‘waeyende sleutels’ aan te reiken die toegang geven tot een huis in een tuin.”

Heb jij interesse in het boek? neem dan contact met mij op. Je kunt er eentje kopen voor € 35 exclusief verzendkosten. Als je in de buurt woont, kan ik het zelf bezorgen.

Special editions
Kunstwerk in combinatie met “ruimte door waeyen” – Natascha Waeyen

Ik heb 10 kleine werken gemaakt (ingelijst 25 x 25 x 4.5 cm) die je gecombineerd met het boek voor € 300 per stuk kunt kopen. Op de afbeelding staat of het werk nog beschikbaar is.

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.