Portfolio

Welkom op mijn domein op het world wide web, “nataschawaeyen.nl”, een plek om jullie nieuwsgierig te maken naar mijn werk, je even tot stilstand te brengen, verstrikt te laten raken in mijn web, voordat je weer verdwaalt op de onbegrensde weide die internet heet.

Ik ben Natascha Waeyen, geboren in 1971 te Roermond en opgegroeid in Buggenum. Ik studeerde monumentale vormgeving aan de Academie Beeldende Kunsten te Maastricht en behaalde een postgraduate diploma in drawing & painting aan het Edinburgh Collage of Art in Edinburg, Schotland. Sindsdien heb ik mij als beeldend kunstenaar gevestigd in Maastricht.

NW is het logo, ontworpen door Fransz Loth van mxtmedia.nl. Het is kenmerkend voor mijn werk in materiaal (gesoldeerd volièregaas) en karakter: open, figuurlijk en letterlijk veelzijdig en spiegelbeeldig. Onder-, boven-, achter- voor- zijkant ontbreken feitelijk. Zo zou je mijn werk ook kunnen omschrijven.

Op deze website kun je alle benodigde informatie vinden over mijn werk, exposities, projecten en mijzelf. Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.

Als je nu al meer wil lezen over mij en mijn werk, kun je ook deze prachtige eerdere publicaties van Emile Hollman lezen. Sinds maart 2020 is mijn nieuwe boek “ruimte door waeyen” uit met onder anderen een essay van Govert Derix.

Het is fijn om je hier en elders te ontmoeten. Tot ziens!

Natascha Waeyen

beeldend kunstenaar