I’m in Venlo Exposed

Blog, Openbare ruimte

 

AbriEen grootschalige buitenkunst­expositie van 6 t/m 18 oktober Weet jij wat een ABRI is? Natuurlijk wel, iedereen kent ze, die grote reclamezuilen langs de openbare weg, ook vaak gezien in bushokjes. Studio Luidspreker (communicatie & design) is in samenwerking met Clear Channel Hillenaar (buitenreclame) organiseren een grootschalige buitenkunst­expositie van 6 t/m 18 oktober door héél Venlo, genaamd Venlo Exposed.

Zij zochten 100 creatieven die werk willen exposeren in deze ABRI’s. Ze werden overstelpt met aanmeldingen en hebben inmiddels de deelnemers geselecteerd. Ik ben erbij met een fysiek werk. Aangezien dit soort projecten zijn waar ik echt van houd, ben ik helemaal in mijn nopjes. Langzaam bereid ik jullie voor, bovenstaande foto laat al wat zien. Als deze tekening, die ik passend soldeer, de juiste maat heeft, ga ik hem plaatsen. Op 6 oktober gaat de expositie van start. Als je het live wil aanschouwen, let dan goed op in de buurt van het Kunstcentrum Venlo.

  • Wil je meer informatie over Venlo exposed? Kijk op de website www.venlo-exposed.nl.
  • Wil je de uitzending van Nedinscoplein op Omroep Venlo met Venlo Exposed terugkijken? Het kan hier: omroepvenlo.nl
  • Wil je het promotiefimpje bekijken? Zie: www.facebook.com/Venlo-Exposed, scroll naar het filmpje van Clearchannel Hillenaar en Studio Luidspreker.

Na Venlo Exposed zullen de posters (in aangepast formaat) twee weken in het Kunstencentrum Venlo worden geëxposeerd. Je kunt hier tijdens reguliere openingstijden met vrienden en familie de gehele expositie bekijken t/m 3 November.

venlo exposed    Venlo exposedVenlo exposed

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.