blooming

Objecten, presentaties, Projecten, Tekenen

Collega Corry Zwart vroeg mij om deel te nemen aan haar project: the-floral-album. Ze stuurde mij een foto van haar werk om op te reflecteren. Deze uitdaging ben ik aangegaan en ik dat was geen gemakkelijke! Maar wel één waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Het resultaat is dit werk, getiteld Blooming, de afmetingen zijn 69 x 79 x 25 cm en het is gemaakt van metalen zeefgaas en garen.

Behalve reflecteren op haar werk en toegevoegd worden aan het digitale fotoalbum groeide dit uit tot een veel groter project van Corry. Op 4 juni 2022 wordt ‘The floral album’ in de vorm van een grote expositie geopend in het Flower Art Museum in Aalsmeer. Daarna is de expositie tot en met 14 augustus te bezichtigen in het museum.

Samen met  ‘voordekunst’ hebben we een succesvolle crowdfund gedaan. Via www.voordekunst.nl/projecten/corry-zwart-the-floral-album kun je er alles over horen en lezen. Iedereen die een steen(tje) heeft bijgedragen en daarmee haar en mij en alle andere kunstenaars steunt, dank ik. Op naar een prachtige gezamenlijke expositie!Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.