blooming

Uncategorized

Collega Corry Zwart vroeg mij om deel te nemen aan haar project: the-floral-album. Ze stuurde mij een foto van haar werk om op te reflecteren. Deze uitdaging ben ik aangegaan en ik dat was geen gemakkelijke! Maar wel één waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Het resultaat is dit werk, getiteld Blooming, de afmetingen zijn 69 x 79 x 25 cm en het is gemaakt van metalen zeefgaas en garen.

Behalve reflecteren op haar werk en toegevoegd worden aan het digitale fotoalbum groeide dit uit tot een veel groter project van Corry. Er komt een grote expositie in het Flower Art Museum in Aalsmeer. En dat heeft heel wat meer voeten in aarde dan een digitale expositie.

Samen met  ‘voordekunst’ is daarom ondertussen de crowdfunding van start gegaan. Via www.voordekunst.nl/projecten/corry-zwart-the-floral-album kun je er alles over horen en lezen én het project steunen. Zelf heb ik dat ook al gedaan en daarmee ben ik straks de trotse eigenaar van een gesigneerde fine art print op Hahnemuhle papier van 20x20cm voor een heel vriendelijke prijs. Ga maar eens kijken, het is echt de moeite waard.

Iedereen die een steen(tje) bijdraagt en daarmee haar en mij steunt. dank ik alvast en op naar een prachtige gezamenlijke expositie!! Wij hopen zó dat het gaat lukken om het doelbedrag van de crowdfund te halen en deze gezamelijke expositie tot een succes te maken!!Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.