adopteer 13cm3

Installaties, Openbare ruimte, presentaties, Projecten, Tekenen

Graag leg ik verbindingen en laat mensen participeren in mijn werk. Bijvoorbeeld met een nieuwe transparante toegankelijke ‘tekening’, die eruitziet als een ruimtelijk fijnmazig lijnenspel, die in september voor het eerst wordt gepresenteerd.

Deze ‘tekening’ wordt van ons, van u (de bezoeker) en van mij (de maker). Een plek in de buitenlucht waar we ons veilig kunnen wanen zonder het vreselijke gevoel van het isolement, zelfs als corona ons leven beheerst en u afstand wil houden,. Door de transparantie zijn de binnen- en buitenwereld ongescheidene en kunnen we elkaar zien, horen, ruiken en indien gewenst zelfs aanraken.
Het kan zelfs worden gezien als mijn persoonlijk pop-up museumpje, waarin minstens 50 kleine uitneembare tekeningen van 13cm3 zijn verwerkt. Deze kleine werken kunnen worden geadopteerd. In dat geval neemt de nieuwe eigenaar zijn aandeel mee en wijzigt persoonlijk ‘de tekening’ én wordt mede-eigenaar van de installatie, die zich zo verspreidt door het land en misschien wel over de grenzen.

Wil jij een werkje adopteren? Dat kan! Ze kosten €250 inclusief btw exclusief verzendkosten. Als je besluit er 1 te adopteren, vraag ik een voorschot van €50. In ruil daarvoor maak ik voor jou een Oost-Indische-inkttekening van de door jouw geadopteerde kubus. Dit is het adoptiecertificaat dat je van mij krijgt als adoptiebewijs. Als je de kubustekening komt ophalen tijdens de presentatie in september 2021 of in de weken daarna, breng ik pas het resterende bedrag van €200 in rekening.
Kubusjes 13cm3_13 en 13cm3_33, 13cm3_34 en 13cm3_38 zijn al geadopteerd. De rest is nog beschikbaar en in de loop van de tijd komen er nog meer bij. Op 15 en 22 is wel al een optie genomen, maar nog niet definitief geadopteerd.

Heb je interesse of nog vragen? Laat het mij weten. Je kunt ook een afspraak maken.

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.