Thuis met Pinksteren

Blog, presentaties

Thuis…. dat zal inderdaad nog voor velen van ons gelden. Per 1 juni (tweede Pinksterdag) worden de regels weer wat verder verruimd, maar voor ondernemers met een atelier in eigen tuin zijn de maatregelen van de overheid lastig toe te passen. Dat blijkt ook na een rondje bellen met Kamer van Koophandel en de gemeente. Advies, handelen naar eer en geweten en met de regels bij de hand. Dat wil zeggen dat ik mensen op afspraak mag toelaten, en maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd.

Aangezien deze situatie vanwege het onvoorspelbare virus nog lang kan duren, hebben Yvette en ik besloten er toch voor te gaan. Hopelijk begrijpen jullie dat het nodig is om een afspraak te maken voor een bepaald uur te reserveren middels een e-ticket. Uiteraard zijn er verder geen kosten aan verbonden.

Via deze link kun je kijken welke tijden nog beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een heel uur op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei of maandag 1 juni 2020 tussen 10:00uur en 18:00uur. Je kunt mij een e-mail sturen, bellen of een bericht sturen om een ticket te bemachtigen.

Ik kan mij ook voorstellen dat er mensen zijn die, vanwege een kwetsbare gezondheid van zichzelf of iemand anders, een privé-afspraak willen maken. Dat kan ook, maar pas vanaf 2 juni.

Voor iedereen die een afspraak maakt om te komen gelden de basisregels. Via deze link kunnen de maatregelen, voor zover nog niet bekend, worden geraadpleegd.

Schroom niet om mij persoonlijk te benaderen als je meer wil weten in verband met de bijzondere omstandigheden en het maken van afspraken.

Wat kun je verwachten?

Yvette Jongen is te gast!

Ze maakt porseleinen objecten, ik vind ze echt fantastisch en ik ben trots en blij dat ze heeft toegezegd om bij mij thuis te gast te zijn tijdens de Pinksterdagen. Tekenen met ijzer in combinatie met wegwerpmateriaal in porselein. Dat belooft wat.

 

“gebakken lucht” of “klei*n*kussentje”.

Samen met Yvette heb ik 50 kleine ludieke doosjes gemaakt met daarin een werkje van Yvette en een werkje van mij. Per doosje kosten ze € 10. De inhoud is hetzelfde, je kunt wel kiezen uit twee titels: “gebakken lucht” of “klei*n*kussentje”. Zie foto hierboven voor een voorbeeld.

 

“minstens tachtig rondjes”

Een installatie die ik in 2018 realiseerde met Maarten van den Berg, wordt weer gepresenteerd. Selena Waas maakte een prachtige video, waarin zij in gebarentaal het Maartens’ gedicht, “minstens tachtig rondjes”, uitbeeldt.

Ruimte door Waeyen

Het boek is al een tijdje klaar en ligt uiteraard klaar om bekeken en verkocht (eventueel gesigneerd) te worden. Aanbieding, special edities, boek en kunstwerkje in unieke doos, nog 9 van de 10 beschikbaar.

Dorst

De koffie, de thee, een glaasje water dan wel fris en/of een wijntje staan klaar.

Ondanks de bijzondere omstandigheden, hopen wij dat het mooie dagen worden en verheugen we ons om jullie weer te zien. 

Groetjes Yvette en Natascha

Natascha Waeyen
Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.