“huislunch” en presentatie bij Wanda Reiff

Kunstsymposium Oogsten, presentaties, Tekenen

Op zondag 3 december 2017 presenteer ik mijn werk bij Wanda Reiff. “HUIS” is dan natuurlijk ook weer opengesteld voor publiek. In de schuur hangt ingelijst werk en driedimensionale tekeningen. Natuurlijk ontbreken de souvenirs van het HUIS niet in “de schuur”. Een deel van het ingelijste werk was nog niet eerder te zien op het Plateau.

Speciaal voor deze gelegenheid bereid ik een heerlijke driegangenlunch voor jullie en natuurlijk mag een drankje niet ontbreken. Iedereen die wil deelnemen aan deze lunch kan zich hiervoor inschrijven, de kosten bedragen € 12,50 per persoon. Bij aankoop van een kunstwerk vergoed ik uw kosten voor de lunch.
Mensen die geen gebruik kunnen of willen maken van de lunch kunnen de presentatie natuurlijk ook bezoeken, vanaf 2 uur is de presentatie voor iedereen toegankelijk.

HET PROGRAMMA voor 3 december 2017 bij Wanda Reiff, Gasthuis 20 Bemelen:

  • Vanaf 12 uur kunt u binnenlopen voor de lunch
  • Driegangen-lunch tussen half 1 en 2 uur
  • Vanaf 2 uur is iedereen welkom in de schuur en in de wei.
  • Om half 3 ben ik in mijn HUIS vertel jullie er graag over.
  • Rond 4 uur zal de zon ondergaan en kunt u nog tot 5 uur het werk bekijken en naborrelen in de schuur.

Wil je je inschrijven voor de lunch of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar ijzersterkwaeyen@home.nl of bel mij op +31(0)654670299.

Tot ziens!
Hartelijke groet, Natascha

Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.