huis

Installaties, Openbare ruimte, Tekenen

Achterom bij Wanda Reiff, in de wei van Lukas en Marion, tekende ik met 70m² volièregaas, een paar tangetjes en mijn handen mijn huis (een kubus van 2,5m³), soms dagenlang liggend op de grond, soms urenlang staand op een ladder. In de aanloop naar OOGSTEN had ik al alles op maat geknipt en de wanden met behulp van mijn soldeerbout voorzien van details. Desondanks was het tijdtechnisch gezien te ambitieus om op tijd klaar te zijn voor de presentatiedagen van de oogst tijdens de Paasdagen, 16-17 april 2017. Ik presenteerde iets dat leek op een bouwwerk dat nog in de steigers stond. In de weken erna is het voltooid, voorzien van een plafond, een entree, (deels) gedecoreerde ramen en muren.

Huis is een statement dat recht doet aan mijn positie in het deelnemende gezelschap, onze maatschappij en tekent mijn huidige levensfase, terwijl ik mijn authenticiteit bewaar. Kom het gerust bezichtigen, het is opengesteld voor publiek tijdens presentatieweekenden en Plateaukunst bij Wanda Reiff op het Plateau van Margraten.

Natascha Waeyen
Door

Laat mijn beeldende kunst je verrassen en je overhalen om mijn presentaties te komen bekijken. Onderweg, in de openbare ruimte, herken je het wellicht al.